Susteren (Zie het op de kaart: HypnoBirthing® Weert, Sittard, Roermond én Maaseik)

0653520533

fijnbevallen@outlook.com

Volgens het rooster of volgens afspraak. (Kijk eens op de kaart: HypnoBirthing® Weert, Sittard en) Roermond

  • Wanneer je contact op neemt met je zorgverzekering over teruggave, dan wil je de volgende dingen over Minke weten:
    Naam: Wilhelmina (Minke) Boxma
    Aangesloten bij het HypnoBirthing® insitute, certificaatnummer 3114-08
    Tevens lid van de Nederlands-Belgische beroepsvereniging
    Ingeschreven bij de KVK nummer 141131282
In 2008 heb ik les gehad van Marie Mongan zelf. En daar ben ik enorm trots op!
Hoewel HypnoBirthing toen nog heel er obscuur en onbekend was,  kon ik er toch mee in aanraking komen doordat ik toen zelf pas moeder was geworden en mij, ondanks de zwangerschapscursus die ik had gevolgd en alle info die ik had gelezen, toch niet goed voorbereid had gevoeld voor de bevalling. HypnoBirthing® bleek precies die informatie te geven, die ik zelf zo graag had willen weten en het bondige stukje assertiviteitscursus had ik ook ook goed kunnen gebruiken.
Hoewel ik vond dat ik zelf gezegend genoeg was met mijn 4 kindjes ben ik mij toch gaan bekwamen in het doceren van deze bijzondere cursus, om andere ouders deze empowering wél te kunnen geven. Gedurende de daaropvolgende jaren bleef deze fantastische cursus mij in zijn greep houden. Hoewel ik de tools zelf nog niet had kunnen toepassen tijdens de geboortes van mijn eigen, inmiddels jong volwassen, koters, ervaar ik de filosofie van Hypnobirthing® als lessen voor het leven, waar je altijd van kunt blijven profiteren! Het heeft een gelukkiger mens van mij gemaakt. 
Een tijd lang maakte Hypnobirthing deel uit van een uitgebreider hypnotherapie-praktijk. Dat laatste is gedaan nu, maar HypnoBirthing® is gebleven.'

Bekijk wat voorstelfilmpjes van mij op mijn socials als je een helderder indruk wil krijgen van mij. 
Reviews op Hypnobirthing US en Google Mijn blokje op de site van de Nederlandse beroepsvereniging 

Daarnaast is Jouw Placenta een dochterbedrijfje van Fijn Bevallen en ben ik ook kunstschilder en schilder ik graag (wat denk je?!) baby's!:
www.jouwplacenta.nl
www.minkeboxma.com 

'Meteen al vanaf de oprichting ben ik trots lid van de Vereniging HypnoBirthing® Nederland en België. Dat betekent dat ik mij bevind onder ruim 90 collega's hier in Nederland en België die goed zijn opgeleid en gecertificeerd om de originele cursus HypnoBirthing® te doceren aan zwangeren en, indien mogelijk, hun partners.De originele cursus HypnoBirthing® (te herkennen aan de bijzondere schrijfwijze) wordt over de hele wereld gegeven vanwege het enorme (en bewezen!) succes ervan. Het format van de cursus is onderdeel van het fantastische resultaat dat je ermee kunt bereiken; Bewust, ontspannen bevallen! 
Lid zijn van de vereniging betekent voor mij als docent:
* Regelmatige bijscholing
* Regelmatige intervisie (en we kijken bij elkaar in de keuken om van elkaar te leren)
* Een netwerk van zeer ervaren geboorte professionals om mee te kunnen sparren.
Voor jou als zwangere betekent dat:
* Een succesvolle voorbereiding op bewust, ontspannen bevallen
*Een docent met up-to-date kennis die kan profiteren van alle verzamelde ervaringen van topcollega's hier in Nederland en in België (en wereldwijd!).
* Kiezen voor kwaliteit!
Dus ben jij één van deze:
* Voor de eerste keer zwanger en van plan van de geboorte iets moois te maken?
* Eerder bevallen en van plan je dit keer meer te verdiepen?
*Angstig voor je bevalling (al dan niet door een eerdere geboorte-ervaring)
Meld je dan aan via de mail of of via het formulier hieronder .
En volg vooral HypnoBirthing®nl.be en ook mijzelf op social media voor een welkome dosis positiviteit, bewustwording, tips en fijne geboorte verhalen!'