Feurthstraat 76, 6114CX  Susteren

0653520533 

fijnbevallen@outlook.com

Volgens het rooster én op afspraak. Mailen en appen kan natuurlijk altijd

Ik ben Minke en een trotse HypnoBirthing®-docent sinds 2008. Hoewel HypnoBirthing toen nog heel onbekend was (ten tijde van mijn afstuderen waren we in heel Nederland maar met 5 docenten!) kon ik er toch mee in aanraking komen doordat ik toen zelf pas moeder was geworden en mij, ondanks de zwangerschapscursus die ik had gevolgd en alle info die ik had gelezen, toch niet goed voorbereid had gevoeld voor de bevalling. HypnoBirthing® bleek precies die informatie te geven, die ik zelf zo graag had willen weten en het bondige stukje assertiviteitscursus had ik ook ook goed kunnen gebruiken. Hoewel ik vond dat ik zelf gezegend genoeg was met mijn 4 kindjes ben ik mij toch gaan bekwamen in het doceren van deze bijzondere cursus, om andere ouders deze empowering wél te kunnen geven.

Daarnaast is Jouw Placenta een dochterbedrijfje van Fijn Bevallen en ben ik ook kunstschilder en schilder ik graag baby's!:
www.jouwplacenta.nl
www.minkeboxma.com

Meteen al vanaf de oprichting ben ik trots lid van de Vereniging HypnoBirthing® Nederland en België. Dat betekent dat ik mij bevind onder ruim 90 collega's hier in Nederland en België die goed zijn opgeleid en gecertificeerd om de originele cursus HypnoBirthing® te doceren aan zwangeren en, indien mogelijk, hun partners.De originele cursus HypnoBirthing® (te herkennen aan de bijzondere schrijfwijze) wordt over de hele wereld gegeven vanwege het enorme (en bewezen!) succes ervan. Het format van de cursus is onderdeel van het fantastische resultaat dat je ermee kunt bereiken; Bewust, ontspannen bevallen! 
Lid zijn van de vereniging betekent voor mij als docent:
* Regelmatige bijscholing
* Regelmatige intervisie (en we kijken bij elkaar in de keuken om van elkaar te leren)
* Een netwerk van zeer ervaren geboorte professionals om mee te kunnen sparren.
Voor jou als zwangere betekent dat:
* Een succesvolle voorbereiding op bewust, ontspannen bevallen
*Een docent met up-to-date kennis die kan profiteren van alle verzamelde ervaringen van topcollega's hier in Nederland en in België (en wereldwijd!).
* Kiezen voor kwaliteit!
Dus ben jij één van deze:
* Voor de eerste keer zwanger en van plan van de geboorte iets moois te maken?
* Eerder bevallen en van plan je dit keer meer te verdiepen?
*Angstig voor je bevalling (al dan niet door een eerdere geboorte-ervaring)
Meld je dan aan via de mail of of via het formulier hieronder .
En volg vooral HypnoBirthing®nl.be en ook mijzelf op social media voor een welkome dosis positiviteit, bewustwording, tips en fijne geboorte verhalen!